20 januari, 2011 by

Primuskväll med Ola Skinnarmo

4 comments

Categories: Mat

Igårkväll var jag på en testkväll med Primus som de bjöd in mig och massa andra bloggare till. Ola Skinnarmo var också med och var värd tillsammans med “Primus Jocke”

Det blev en jättetrevlig kväll där jag fick prata med massor av nya trevliga människor.

Vi delades upp i grupper om tre och lagade en god kasslergryta tillsammans i varje grupp ute under fullmånen i kylan. I min grupp lyckades två av tre att skära sig på den otroligt vassa kniven vi använde och jag var inte en av dem som gick hem med plåster! När vi ätit färdigt och stod och värmde oss runt elden så visades nya bra produkter från Primus upp för oss. Jag ser mest fram emot när den “hemliga produkten” kommer ut på marknaden eftersom den lockade mig mest. När vi kikat klart på allt de ville visa satte Ola igång att  demonstrera hur ett bensinkök de hade med fungerade och vi fick varsin “goodie-bag”. Den innehöll en liten termos, en pannlampa, receptet från kvällen (från en bok jag i och för sig redan har), en USB-sticka i trä med lite matnyttiga tips och annat bra i och filmen från Ola Skinnarmos resa uppe I Nordostpassagen.

När vi var lagom frusna gick vi i samlad trupp upp till fiskartorpet för att tina upp och prata vidare med varandra. Ola fortsatte att berätta bra tips och rövarhistorier från sina resor.

När kvällen nått sitt slut så fick jag åka med Kinna, som har en matblogg ni hittar här, och hennes karl in till stan. Tack så jättemycket för skjutsen till centralstation!

Kanontrevlig kväll! Tack Primus för att ni bjöd in mig! Ler 

Jag har inte hunnit prova den snygga gröna termosen så jag får återkomma med betyg på den men min termosmugg från Primus kan jag fortfarande starkt rekomendera. Bästa termosmugg jag provat än så länge. Användes senast imorse på tåget.

Dessvärre följde inte min vanliga kamera med i väskan som jag hade tänkt utan jag har fotat med min telefon och därför är bilderna väldigt mörka för den har ingen blixt. Fler bilder från kvällen finns på I love outdoor

www.primus.se

www.skinnarmo.com

IMG_1569  IMG_1572

IMG_1571  IMG_1577IMG_1582  IMG_1584

 

110120-202432

4 Responses to Primuskväll med Ola Skinnarmo

  1. Kinna

    Tack för trevlig kväll och bra matteam. Kul att lära känna dig som har annan inriktning på blogg än vad jag är van vid. Jag hoppas du slapp att vänta för länge på tåget. Fredrik hälsar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spam Protection by WP-SpamFree