Just nu går dagarna så fort och jag har galet mycket att göra hela tiden. Just nu läser vi patologi på sjuksköterskeprogrammet och det är verkligen intressant. Jag har kammat ut så gott som alla mina dreads och känner mig mycket nöjd med detta. Jag är färdig med den frisyren för den här gången. Vintern har visst bestämt sig för att komma tillbaka igen. Snön slutar aldrig falla från himlen och det är isande kallt ute. Jag värmer mig under en filt i soffan och ska dra igång lite tevatten. I morgon ska jag lyssna på en föreläsning om sjukdomar i levern och bukspottkörteln. I natt hoppas jag på att få sova lite bättre än igår. Jag åt en räkmacka till lunch på söndagen som min mage inte var helt överens med och sa ifrån om på kvällen och natten. Men det är sådant som händer och idag mår jag bättre.

Bild 2015-02-02 kl. 18.29